dimecres, 28 de gener del 2009

Prèvia Dissabte 31 de gener

El dissabte 31 de gener els atletes de l'Escola de les categories Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet participarem en la cinquena jornada de la Lliga Catalana de Promoció.

Els atletes cadets i infantils hauran de consultar al monitor a quina pista participaran (Terrassa o Badalona) i a quina hora hauran de ser a la pista.

Els atletes alevins i benjamins competiran a Terrassa (Complex Esportiu de Can Jofresa, situat al costat del Parc Vallès). Els atletes alevins hauran de ser a la pista a les 11:00 i els atletes benjamins a les 11:30.

Horari
Situació de les pistes de Badalona
(Estadi Municipal "Paco Aguila" - Crta. de Canyet, s/n 08916 Badalona)

El proper diumenge 8 de febrer es disputarà a Canovelles el Campionat de Catalunya de Cros Individual i per Clubs Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet. Tots els atletes d'aquestes categories que hi vulguin participar hauran de confirmar la seva participació a l'Oficina com a màxim fins el dimarts 3 de febrer. PASSADA AQUESTA DATA NO ES PODRÀ INSCRIURE A NINGÚ!!!!

diumenge, 25 de gener del 2009

El Cadet Masculí de 4x200 a la final!

Només l'equip Cadet masculí de relleus s'ha classificat per la jornada final del Campionat de Catalunya de relleus en pista coberta que es durà a terme el proper diumenge 22 de febrer a Vilafranca, en el Campionat de Catalunya Cadet en pista coberta (21 i 22 de febrer). El quartet cadet format per Roberto Tello, Nil Vallès, Llorenç Esteve i Oriol Solé s'ha classificat en quarta posició després de disputar-se totes les sèries de la categoria. Lluitaran per una medalla!

La resta dels equips no han tingut tanta sort i no s'han pogut classificar per la jornada final. L'equip infantil femení (Artero-Solà-Diez-Miret) s'ha classificat en 17a posició, l'equip infantil masculí (Montraveta-Barrera-Moreno-Céspedes) s'ha classificat en 9a posició i el cadet femení (Colomer-Gómez-Gómez-Moreno) s'ha classificat en 14a posició.

*Resultats*

dissabte, 24 de gener del 2009

Cros suspès pel fort vent

Segons ens ha informat el Consell Esportiu, el Cros Intercomarcal del Parc Central s'ha suspès pel fort vent.

Gràcies.

dimecres, 21 de gener del 2009

Prèvia 24-25 gener

CROS DEL PARC CENTRAL

Dissabte 24 de gener
es disputarà al Parc Central (situat entre Sabadell i Barberà) la sisena i última prova del Circuit Intercomarcal de Cros. En aquesta prova es farà entrega dels guardons als tres primers atletes i al millor equip de cada categoria de tot el Circuit. Es important que els atletes (sobretot els benjamins, prebenjamins i alevins) portin calçat amb cordons

HORA DE TROBADA
92-93 i 94-95 a les 9:45
96-97 a les 10:15
98-99 a les 10:45
00-01 i 02-03 a les 11:15

HORARI

CONTROL CADET-JUVENIL EN PISTA COBERTA
Dissabte també es celebrarà a Vilafranca del Penedés, al Pavelló Firal del Vi, la primera jornada del Control Cadet-Juvenil en Pista Coberta. Tots els interessats en participar hauran d'estar una hora abans al Palau Firal. L'inscripció es farà fins 45 minuts abans de l'inici de la seva prova. Consulteu el reglament-horari.

Horari Situació

PRÈVIA CAMPIONAT CATALUNYA RELLEUS PC
Diumenge es disputarà també a Vilafranca la jornada prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus Infantil-Cadet-Juvenil en Pista Coberta. Els atletes seleccionats seran avisats pel seu monitor. Hauran de ser a Vilafranca una hora abans de l'inici del seu relleu.

Horari
11:45 4x200 Infantil Femení
12:00 4x200 Infantil Masculí
12:15 4x200 Cadet Femení
12:30 4x200 Cadet Masculí

dilluns, 19 de gener del 2009

Cros de Sant Sebastià - Memorial Bravo

Amb la fluixa participació d'uns 500 atletes (se n'esperaven uns 700), el passat diumenge 18 de gener es va disputar el 48è Cros de Sant Sebastià - 23è Memorial Bravo de promoció - 8è Cros Interpolicial i Bombers - Campionat de Catalunya de Cros Universitari 2009 - Cros Popular, en el Parc Catalunya de la nostra ciutat.

Més de 70 atletes de promoció de l'entitat van participar en aquesta tradicional matinal atlètica. Llorenç Esteve (3er CM), Laura Gómez (3a CF), Bilal Berrouhou (2n IM), Carla Català (1a IF), Bernat Montraveta (1r AM), Estel Marquino (4a AF), Joel Cardero (1er BM), Meritxell Raimundo (1er BF), Bernat Esteve (3er PBM) i Sara Karzazi (1a PBF) van ser els primers de la nostra entitat a les diferents categories.

Agraim la col·laboració dels pares i mares que ens van ajudar tant dissabte com diumenge en la organització del Cros. Moltes gràcies.

*Resultats* *Fotos* Fotos Alevins Masculins
(Lali Turu)

dimecres, 14 de gener del 2009

Prèvia 17-18 Gener


Aquest cap de setmana, el cros i la pista coberta tindran un paper molt important pels atletes de l'escola. Diumenge tindrà lloc el tradicional Cros de Sant Sebastià-Memorial Bravo al Parc Catalunya i dissabte hi haurà la primera jornada de control cadet-juvenil de pista coberta a Vilafranca.

MEMORIAL BRAVO
Arriba una nova edició del Sant Sebastià de Cros, la quaranta-vuitena, cros organitzat per la nostra entitat. En aquesta edició també es celebrarà el 23è Memorial Bravo (promoció), el 8è Cros de Policies i Bombers i el Campionat de Catalunya Universitari de Cros i el Cros Popular (pels atletes sense llicència). En aquest cros les curses de categories de promoció s'intercalen amb les categories federades i no es fan seguides. Per tant, és molt important que l'atleta arribi al circuit a l'hora que s'asigna. El lloc de trobada serà darrera de la sortida. L'hora de trobada seran les següents:

A les 9.00: Infantil femení (96-97)
A les 9.30: Aleví masculí i femení (98-99)
A les 10.00: PreBenjamí masculí i femení (només any 2002)
A les 11.00: Benjamí femení (00-01)
A les 11.15: Cadet femení (94-95)
A les 11.45: Benjamí femení (00-01)
A les 12.00: Infantil masculí (96-97)
A les 12.30: Cadet masculí (94-95)

Tots els atletes de l'Escola que hi vulguin participar hauran de confirmar la seva participació a l'Oficina com a màxim el DIJOUS 15. El dia del cros no es podrà inscriure a ningú.

Necessitem la col·laboració de pares i mares pel Cros (Dissabte 17 pel matí i/o Diumenge 18 tot el matí). Interessats contactar amb l'Enric


CONTROL CADET-JUVENIL EN PISTA COBERTA
Dissabte es celebrarà a Vilafranca del Penedés, al Pavelló Firal del Vi, la primera jornada del Control Cadet-Juvenil en Pista Coberta. Tots els interessats en participar hauran d'estar una hora abans al Palau Firal. L'inscripció es farà fins 45 minuts abans de l'inici de la seva prova. Consulteu el reglament-horari.

Horari
Situació

dilluns, 12 de gener del 2009

Sisena posició pels dos equips infantils


Els dos equips infantils van acabar en la sisena posició en el primer campionat per clubs d'aquesta temporada, el Campionat de Catalunya de Clubs Infantil en Pista Coberta. L'equip masculí va aconseguir 37 punts, els mateixos que el cinquè classificat, el CE Universitari, però aquest va aconseguir més victòries parcials que nosaltres. A destacar la marca en llargada de Ferran Montraveta (4.68) que va significar un nou rècord del campionats. L'equip femení va aconseguir 31 punts. A destacar la segona posició de Carla Català en 2000 mll i la quarta de Meritxell Campos en salt de llargada. Per la majoria era el primer cop que competien en pista coberta. Resultats

Per una altre banda, en el mateix moment es va celebrar a Terrassa una nova jornada de Lliga Catalana de Promoció. Només es van disputar les proves de carreres, perquè tots els concursos es van suspendre per les inclemències meteorològiques. Van participar un bon nombre d'alevins i alguns benjamins i cadets. Resultats Fotografies

El diumenge Llorenç Esteve va formar part de l'equip sub'20 en la prova dels 3000 metres llisos, acabant en la cinquena posició. L'equip sub'20 va acabar en sisena posició. Resultats.

Mentrestant, a Ripollet, alguns atletes de l'Escola van participar en el Cros Vila de Ripollet. Les germanes Laura i Marta Gómez, segones i terceres en cadets, Bilal Berrouhou, tercer en infantils, Feliu Esteve, tercer en alevins i David Herrero, tercer en benjamins van ser els resultats més destacats de la promoció de la JAS. Resultats

dimecres, 7 de gener del 2009

Prèvia Dissabte 10 de gener

Després del merescut descans de les festes nadalenques, l'activitat de l'Escola d'Atletisme continua. Aquesta mateixa tarda la Federació Catalana ha confirmat la participació dels dos nostres equips infantils pel Campionat de Catalunya de Clubs Infantil en Pista Coberta que es disputarà aquest proper dissabte 10 de gener a Vilafranca del Penedés.

Entre avui i demà, comunicarem els atletes escollits per participar en aquest campionat. Els atletes hauran de ser al recinte on es celebrarà la competició, al Firal del vi, situat a la Zona Esportiva, una hora abans de la prova.

Situació de la Pista Coberta
Horari
Equips participants

Per altra banda, la resta de categories de l'Escola també tindran l'oportunitat de començar-se a provar en les proves de pista en una jornada de la Lliga Catalana de Promoció. Els grups alevins (1998-1999) i cadet (1994-1996) i els infantils que no siguin seleccionats per Vilafranca participaran a les proves que es faran a Terrassa (Complex Esportiu de Can Jofresa, situat al costat del Parc Central i el Decathlon).

Hora de Trobada (consulteu l'horari)
Cadets (consultar l'horari)
Infantils no seleccionats per Vilafranca a les 10:15 (o 45' abans de la seva prova)
Alevins femenines a les 11:00
Alevins masculins a les 11:45


Situacio Pistes Terrassa
Horari