dijous, 25 de juny del 2009

Avanç 2009-2010

L'Escola d'Atletisme de Sabadell agafa vacances fins al setembre. A mitjans del mes de juliol, donarem a conèixer la informació de la temporada 2009-2010. Recordem que les incripcions de la temporada que ve començaran el dimarts 1 de setembre, cada tarda de 18 a 21 hores a l'oficina de la JA Sabadell. Els entrenaments començaran el dilluns 14 de setembre a les 18h. Bones vacances!!!!

dilluns, 22 de juny del 2009

5 medalles cadets a El Prat

El dissabte 20 de juny es va disputar a l'Estadi Moisés Llopart d'El Prat de Llobregat la fase final del Campionat de Catalunya Cadet. Els cadets van aconseguir 5 medalles. Marc Granado en 300 mll i Laura Gómez en 1000 mll van aconseguir la medalla de plata, mentre que German Prats en Martell, Roberto Tello en 300 mt i Marta Gómez en 1000 mll van aconseguir la de bronze.

Informació sobre el Campionat Catalunya Cadet

El dissabte 20 de juny es celebrarà a l'Estadi Moisés Llopart d'El Prat de Llobregat el Campionat de Catalunya Cadet. Els atletes hauran d'estar una hora abans de l'inici de la seva prova a les pistes d'El Prat. HORARI ATLETES PARTICIPANTS

5 medalles a Terrassa

Cinc medalles va aconseguir la JAS en el Campionat de Catalunya Benjamí, Aleví i Infantil que es va disputar el dissabte 13 a Terrassa. Daniel Céspedes va aconsguir la medalla d'or en Disc IM, Carla Català en 3000 m.ll. IF i Laia Solà en Javelina IF es van penjar la de plata; i Ferran Montraveta en Llargada IM i Bilal Berrouhou en 3000 m.ll. IM es van penjar la de bronze.

*Sense classificar
Eloi Renom en 3000 m.m. IM (desqualificat)

dijous, 11 de juny del 2009

Informació sobre el Campionat de Catalunya

El dissabte 13 de juny es disputarà a les pistes d'atletisme de Can Jofresa de Terrassa la jornada final del Campionat de Catalunya Benjamí, Aleví i Infantil. Els atletes que es van classificar per aquesta jornada han estat: Atletes classificats Plànol Horari

HORA DE TROBADA
Els atletes hauran de ser a Terrassa una hora abans de l’inici de la seva prova. Als atletes benjamins i alevins se’l donarà una circular, mentre que pels infantils hauran de consultar al seu monitor respectiu.

PISTES D’ATLETISME DE TERRASSA
Estadi Municipal de “Can Jofresa” – C/Badalona, 4

Les pistes d’atletisme estan situades al costat del Parc Vallès i del Decathlon.

dilluns, 8 de juny del 2009

Ferran Montraveta, 8è a les Combinades

L'atleta Ferran Montraveta s'ha classificat en vuitena posició en el Campionat de Catalunya de Proves Combinades en categoria infantil disputat el dissabte 6 de juny a Cambrils.

Montraveta va fer 10"7 en els 80 mll, 4,60 en el Salt de Llargada, 8,15 en Llançament de Pes, 14"6 en 80 mt i 1,39 en Salt d'Alçada. En total va fer 1807 punts.

divendres, 5 de juny del 2009

Ferran Montraveta a les Combinades

L'atleta infantil Ferran Montraveta participarà aquest dissabte en el Campionat de Catalunya de Proves Combinades que es farà a Cambrils. Molta sort!!!

Per una altra banda, la última jornada de Lliga Catalana de Promoció ha quedat suspesa. Per motius aliens al club organitzador, aquesta jornada no pot realitzar-se a Terrassa i no s'ha pogut trobar una altra pista disponible, segons anuncia la FCA a la seva web.