diumenge, 27 d’abril del 2008

Especial Campionat de Catalunya de Clubs

El dissabte 3 i el diumenge 4 de maig es disputarà a Calella el Campionat de Catalunya de Clubs de Promoció. La novetat d'aquest any serà la participació dels benjamins en aquest campionat, tal i com ja va passar amb els relleus.

La Joventut Atlètica Sabadell participarem amb 7 equips: el Benjamí Masculí, el Benjamí Femení, l'Aleví Masculí, l'Aleví Femení, l'Infantil Masculí, el Cadet Masculí i el Cadet Femení. No és participarà amb l'equip Infantil Femení. El dissabte pel matí serà el torn dels alevins i dels benjamins, mentre que per la tarda serà el dels infantils. El diumenge serà el torn dels cadets.

Hora de Trobada
Cal consultar al monitor per saber quina hora s'haurà d'estar a Calella. En el cas dels alevins i dels benjamins, l'hora de trobada està disponible al taulell d'informació i a la circular d'aquesta setmana. Els cadets i els infantils hauran d'estar a Calella una hora abans de l'inici de la seva prova.

Atletes convocats
Benjamins:
Jordi M, Daniel L, Oriol, Ton i Eduard / Júlia, Helena, Meritxell, Africa i Jordina.

Alevins: Alex, Marc, Alexis, Leandro, Feliu, Daniel, Joan, Pau B, Arnau i Pol / Laura, Marta, Anna, Queralt, Gala, Araceli, Tere, María i Samia.

Infantils: Roger, Llorenç, Ferran M, Eloi, Eduardo, Guillem, Soufian, Adrià L, Adrián H i Raimon.

Cadets: Carla A, Carla B, Marta, Laura, Sara, Carlota, Judith i Núria / Nil, Roberto, Hèctor, Oriol S, Daniel B, Daniel R, Oriol R, German P, Jordi B i Albert.

Horaris del Campionat de Catalunya de Clubs

On és l'Estadi "La muntanyeta" de Calella? C/Llobet i Gurí, s/n
COM ARRIBAR A LES PISTES DE CALELLA