diumenge, 4 de maig del 2008

Campionat de Catalunya de Clubs

En el primer any de la implantació en els Campionats de Catalunya de pista de la categoria benjamins (el català de cros per benjamins es va implantar la temporada anterior), els bagatge dels atletes benjamins de la JAS és molt positiu. Si al febrer a Vic les benjamines es proclamaven campiones de Catalunya de cros per equips i fa unes setmanes era el quartet de 4x60 masculí el que és penjava l'or en el català de relleus a Granollers, aquest cop han estat altre cop els Benjamins Masculins el que s'han proclamat campions de Catalunya de Clubs.

L'Aleví Masculí s'ha classificat sisè sense puntuar en tres proves. El Cadet Masculí, l'Infantil Masculí i el Cadet Femení s'han classificat en novena posició però sense puntuar en dues, tres i sis proves respectivament. Finalment l'Aleví Femení no va poder evitar la desena i última posició sense poder puntuar en quatre proves, tot i així van competir amb totes les ganes possibles. Cal esmentar que aquest campionat no estava situat en una bona data i que en alguns equips va costar molt completar l'equip.

L'aspecte negatiu del campionat ha estat el poc compromís d'alguns atletes que no es van presentar a la competició o que van marxar de la competició abans que la competició acabés quan encara els mancava per disputar alguna prova més, faltant el respecte a la resta de companys d'equip. Tots sabem o almenys esperem que la majoria sàpiga que una competició de clubs o de relleus és molt important i que la no presència d'algun component de l'equip pot dificultar la participació de la resta de l'equip. És una falta molt greu de companyerisme.

Benjamí Masculí: 1er (28'5 punts) *Resultats*
Aleví Masculí: 6è (72 punts) *Resultats*
Cadet Masculí: 9è (85 punts) *Resultats*
Cadet Femení: 9è (79 punts) *Resultats*
Infantil Masculí: 9è (97 punts) *Resultats*
Aleví Femení: 10è (31 punts) *Resultats*