dimarts, 10 de juny del 2008

Fi de Temporada

El DIJOUS 12 de juny es farà el tradicional PISCOLABIS FI DE TEMPORADA. Per aquest motiu, el dijous 12, pares, mares i tots els atletes de l'escola d'atletisme, esteu tots convidats a celebrar amb nosaltres aquest piscolabis com a cloenda d'aquesta temporada. El piscolabis començarà aproximadament a les 19h00, per tant, hi haurà entrenament normal fins a les 19h00 de la tarda i després ens dirigirem tots cap a l'espai del davant de l'Oficina de la JA Sabadell per començar el Piscolabis.

Per tal de fer aquest piscolabis, caldrà que el menjar del piscolabis el portin els nens i les nenes de l'escola, però de manera controlada. Cada monitor tindrà una llista amb el que cal portar i els que estiguin interessats en portar qualsevol cosa cal que ho comuniquin al seu monitor. El dia del piscolabis s'haurà de portar el menjar a la oficina.

Els entrenaments acabaran la setmana següent. El DIMECRES 18 serà l'últim dia d'entrenament dels grups Benjamí, Aleví i Infantil; i el DIJOUS 19 serà el del grup Cadet.