dissabte, 13 de setembre del 2008

Comença la Temporada 0809

Comença una nova temporada de l'Escola d'Atletisme de la JA Sabadell. Després d'un llarg estiu de descans per la majoria d'alumnes de l'Escola i pels nous alumnes que ens han triat com a complement de la seva educació, començarà una nova temporada amb les i·lusions i les ganes renovades per part dels monitors de l'Escola.

Aquesta temporada esperem que sigui millor que l'anterior des de tots els punts de vista i estem treballant perquè aquest fet sigui possible. Mantindrem el mateix equip de monitors de l'any passat. Tot i les possibles novetats que poden succeir-se durant la temporada, els criteris de formació de l'Escola d'Atletisme de la JA Sabadell seguiran la mateixa línea de les anteriors temporades: formació en totes les disciplines atlètiques per a tots els atletes en totes les categories, participació en totes les competicions per equips, vetllar pel desenvolupament tan esportiu com social de tots els atletes i aconseguir un bon ambient de grup i de club. Pel que fa a les competició, volem participar en totes les competicions que sigui possible, sempre que l'equip de monitors ho cregui convenient, i prioritzar les de club.

Com la temporada anterior, hi haurà dues reunions informatives per a mares i pares: una a principis d'octubre, molt recomanable per a mares i pares d'alumnes nous però també per a mares i pares d'alumnes que porten més temporades amb nosaltres; i una segona cap a meitat de temporada (febrer).

Esperem que tots gaudim molt d'aquesta temporada!!!