dimecres, 25 de febrer del 2009

Prèvia Cap de setmana 28/2 - 1/3

Els cadets Llorenç Esteve i Laura Gómez han estat seleccionats per l'Àrea Tècnica de Promoció de la FCA per participar en el Campeonato de España Cadete-Juvenil que es farà el diumenge 1 de març a Linares (Jaén). Moltes felicitats i molta sort!!
Selecció Catalana Butlletí del Campionat

L'infantil Ferran Montraveta ha estat admès per participar en el Campionat de Catalunya Infantil de Proves Combinades que es durà a terme el dissabte 28 a la tarda.

Aquest dissabte 28 al matí els atletes nascuts als anys 2001 i 2002 han estat convidats pel Consell Esportiu per participar en la Trobada Atlètica de la Iniciació Esportiva. Aquesta trobada es farà a l'Estadi Josep Molins a partir de les 10 de matí. L'hora de trobada serà a les 9,30 .

Els atletes infantils podran participar en la sisena jornada de la Lliga Catalana de Promoció que es farà a Badalona (pista 1) / Terrassa (pista 2). Cal consultar al monitor per saber l'hora de trobada. Horaris

Els atletes cadets també podran participar en la Lliga Catalana de Promoció (Badalona /Terrassa) de dissabte 28 al matí o podran participar en les dues últimes jornades del Control Cadet-Juvenil en Pista Coberta que es farà a Vilafranca del Penedés el dissabte 28 i el diumenge 1 de març al matí. Consultar l'horari (heu d'estar a la pista una hora abans de l'inici de la prova)
Horaris Terrassa/Badalona --- Horari Control Cadet-Juvenil