dimecres, 31 de març del 2010

3er DIA DE CAMPUS

Avui hem fet una excursió de tot el dia pel rodal de Sabadell. Hem sortit a les 9,30 de les pistes i, després de rodejar la futura Pista Coberta, hem baixat al riu. Hem caminat riu amunt fins l'àrea de picnic del Moli de l'Amat on hem esmorzat. Després hem seguit riu amunt fins a Can Pagès, on ens hem endinsat al Torrent de Colobrers. Sembla mentida que tan a prop de Sabadell hi hagi un indret tan maco i relaxant. Un cop hem sortit del torrent ens hem dirigit cap al camp d'aviació i després direcció Castellar per després canviar la direcció de nou cap a Sabadell fins a la masia de Can Vilà. Hem agafat el camí cap a Togores on hem dinat.

Després de dinar i una estoneta per l'esbarjo, hem agafat el camí cap a la Torre de Canonge, la Serra de Sant Iscle i La Salut. Un cop arribats a La Salut, ens hem dirigit a l'ermita de Sant Nicolau i d'aquí hem baixat de nou al riu fins a les pistes, on hem arribat sobre tres quarts de cinc.

El CAMPUS DE SETMANA SANTA ja s'ha acabat, però estem molt contents de com ha anat. Han estat tres dies molt emocionants amb molts bons moments i molts riures. Els monitors estem molt satisfets. Us esperem en un proper CAMPUS!!!!

(Demà penjarem les fotos!!!)