dimecres, 12 de maig del 2010

INFO 15 i 16 de maig

DISSABTE 15 DE MAIG- Lliga Catalana de Promoció (Terrassa)

Hora de Trobada
Infantil Femení*** - 9,30 (Martell IF: 8,45)
Infantil Masculí*** - 9,45
Aleví Masculí i Femení - 10,45
Benjamí Masculí i Femení - 11,45
***Parlar amb el monitor

HORARI

Situació de les Pistes de Terrassa
Pistes de Can Jofresa - C/ Badalona, 4 (darrere del Parc Vallès i del Decathlon)


DIUMENGE 16 DE MAIG - NECESSITEM VOLUNTARIS
Aquest diumenge 16 de maig la Joventut Atlètica Sabadell organitza la segona jornada del Campionat d’Espanya de Clubs de Primera Divisió, a les nostres pistes d’atletisme. Des d’aquesta temporada, l’equip absolut masculí és equip de Primera Divisió Espanyola. El passat diumenge 25 d’abril l’equip es va assegurar estar la temporada vinent a la mateixa categoria i lluitarà per pujar a Divisió d’Honor. El 16 de maig competirem contra l’ISS L’Hospitalet, el Vino de Toro i el RC Celta. Les proves començaran a les 10 del matí, amb el martell, i acabaran sobre les 13,30, amb la celebració del 4x400.

Per diumenge necessitarem: Pares i mares que ens ajudin en tasques d’organització. 12 infantils i cadets per fer tasques de marcadors i auxiliars de secretària. 16 alevins per portar les cistelletes de la roba dels atletes a l’arribada de cada cursa. Poseu-se en contacte amb l’Enric o la Pili. Diumenge haureu de ser a les pistes a les 9,30

També us convidem que vingueu a animar l’equip masculí aquest diumenge. Esperem que vingueu amb la samarreta de la JAS, amb el xandall o, si no la teniu, amb una samarreta blava i porteu alguna cosa per fer molt soroll per animar.