dijous, 17 de juny del 2010

S'ha acabat la temporada!!!!

Sembla mentida però ja ha passat una altra temporada. Enrere es queden més de nou mesos d'entrenament i competicions. Per nosaltres ha estat una temporada positiva tan esportiva com organitzativament, tot i que sempre hi ha aspectes que podrem millorar i treballarem perquè la temporada que ve no es repeteixin. Aquesta temporada ha suposat un nou repte per nosaltres: nova responsable general de l'Escola, nova estructura de coordinació, nous plantejaments, nous monitors... Ara treballarem durant uns dies per preparar la nova temporada i després descansar per tornar amb més força i l'energia necessària.

Per davant queda un estiu. No us el passeu amb el cul al sofà davant de la televisió. Feu esport, aneu a la platja o a la piscina, aneu amb bicicleta... I mireu els Europeus de Barcelona d'Atletisme a l'Estadi Olímpic, si teniu entrades (encara sou a temps), o mireu-lo per la televisió. Es farà del 26 de juliol a l'1 d'agost. Durant el mes de juliol, també ens podeu venir a veure a les pistes per les tardes... fins a mitjans de juliol encara hi serem!!! Passeu-s'ho molt bé aquest estiu i agafeu forces per la temporada que ve.

La temporada que ve els atletes de l'any 1997 ja seran cadets i deixaran l'Escola. Recordo quan alguns d'aquests atletes eren prebenjamins... i ara ja seran cadets. Com passa el temps.

Recordem que el proper dilluns 21 de juny hi ha reunió de pares i mares a les 19,30 a l'aula de les Pistes. D'aquí uns dies penjarem la informació de la temporada que ve (la mateixa que us hem donat aquesta setmana en paper).

US DESITJEM QUE PASSEU UNES BONES VACANCES I UN BON ESTIU!!!!!


COORDINACIÓ ESCOLA D'ATLETISME
EQUIP DE MONITORS.