diumenge, 23 de gener del 2011

INFO Campionat de Catalunya de Cros

El diumenge 30 de gener tindrà lloc a Granollers el Campionat de Catalunya de Cros Individual i per Clubs. El circuit de cros està situat a les pistes d'atletisme de Granollers i el seu voltant. La sortida i l'arribada estan situades dins del recinte de les pistes. Les categories convocades per aquest campionat són les següent: Benjamí, Aleví i Infantil.

S’haurà de confirmar la participació al Cros com a màxim el DIMECRES 20 de gener al monitor o al mail enriclozano@gmail.com, com a màxim un cop finalitzat l'entrenament del dimecres. Si confirmeu per mail, el plaç d'inscripció serà el mateix dimecres a les 5 de la tarda! El diumenge no es podrà inscriure a ningú que no va confirmar la seva participació.

Hora de trobada.- L’hora de concentració en el circuit de cros es farà de la següent manera per tal de poder fer el reconeixement del circuit i el repartiment de dorsals per grups. Al ser Campionat de Catalunya, convoquem a tots els nens amb molta més antelació que normalment. Preguem molta puntualitat!!!!!
Infantil (98-99) a les 9:15 hores
Aleví (00-01) a les 9:45 hores.
Benjamí (2002-2003) a les 10:15 hores

Les pistes de Granollers estan situades al carrer Camp de les Moreres, 22 (al costat del riu)