dilluns, 10 de gener del 2011

INFO Competició 15-16 de gener

COMPETICIÓ GRUP PREBENJAMI, BENJAMI, ALEVI
Aquest dissabte 15 de gener es disputarà al Parc Central del Vallès (on es fa la Fira del Cavall) la sisena i última prova del Circuit Comarcal de Cros. Les curses començaran a les 10,45. Al finalitzar totes les curses es farà entrega als trofeus als 3 primers classificats del circuit de cros i al primer equip.

Hores de Trobada:
1998-1999 a les 9,45
2000-2001 a les 10,15
2002-2003 a les 10,45
2004-2005 a les 11,00

Per aquesta prova cal inscripció prèvia. Per tant, cal que confirmeu l'assistència del vostre fill/a al vostra monitor/a com a màxim aquest dimarts al finalitzar l'entrenament. També ho podeu confirmar per correu electronic (enriclozano@gmail.com)

COMPETICIÓ GRUP INFANTIL
Aquest dissabte hi ha dos possibles competicions programades pels atletes infantils: el Cros Escolar del Parc Central i el Control de Pista de Promoció. Cada infantil haurà de decidir, consultant-ho al seu monitor, si vol participar al Cros o al Control de Proves. Tan si aneu al Cros com si aneu al Control de Proves ho haureu de comunicar al monitor/a.

Cros Escolar del Parc Central: la informació és la mateixa que la dels altres grups. (Veure informació Grups Alevi, Benjami i PreBenjami)

Control de Pista de Promoció
El mateix dissabte pel matí es disputarà un Control de Pista de Promoció. Encara no podem anunciar a quina de les dues pistes participarem, ja que l'horari sortirà molt possiblement aquesta tarda (durant l'entrenament) i els monitors i coordinadors hem de valorar a quina pista anirem. Anirem informant aquesta setmana als entrenaments, per correu electronic i pel bloc.

Diumenge 16 de gener: Prèvia Campionat de Catalunya de Relleus Infantil
Diumenge al matí es disputarà a la Pista Coberta de Sabadell la jornada prèvia al Campionat de Catalunya de Relleus Infantil en Pista Coberta. Només podem presentar un equip masculí i un equip femení. Aquesta setmana comunicarem els components dels dos equips de relleus als participants i l'hora de trobada.